Склад, г/л
Фосфор (P2O5) – 200, азот (N) – 45
Властивості добрива:
- забезпечує потреби у фосфорі;
- швидко усуває дефіцит фосфору;
- активує ріст і розвиток кореневої системи;
- стимулює швидкий ріст і розвиток культур;
- підвищує зимо- та морозостійкість озимих культур;
- прискорює дозрівання товарного врожаю;
- підвищує врожайність культур, поліпшує їх якість і товарність.
Застосування для позакореневого підживлення
Культура
| Норма витрати, л/га
| Рекомендована фаза застосування
|
---|---|---|
Пшениця, ячмінь, овес, жито, овес, тритикале
| 3.0-5.0
| І. У фазі кущення-на початку виходу в трубку
ІІ. У кінці виходу в трубку – на початку колосіння |
Кукурудза
| 3.0-6.0
| І. У фазі 3-4 листків
ІІ. У фазі 6-8 листків |
Ріпак озимий, ярий, гірчиця
| 4.0-6.0 | І. У фазі осінньої розетки, 4-6 листків
ІІ. У фазі весняної розетки – на початку стеблування та, за потреби, протягом вегетації |
Буряки цукрові, столові, кормові
| 4.0-6.0
| І. У фазі змикання листків у рядку, 5-6 листків
ІІ. У фазі змикання листків у міжряддях, 8-12 листків |
Картопля
| 2.0-3.0
| І. У фазі стеблування, за висоти рослин 15-16 см
ІІ. У фазі бутонізації та, за потреби, протягом вегетації |
Плодові культури (яблуня, груша, слива, персик, абрикос)
| 3.0-6.0
| І. У фазі рожевого бутона
ІІ. Після цвітіння за формування плодів та, за потреби, протягом вегетації ІІІ. Після збору плодів, не пізніше, ніж за 20 днів до опадання листя |
Суниця садова
| 6.0-9.0
| І. На початку весняного відростання – на початку фази бутонізації
ІІ. Після цвітіння, через 7-10 днів після першого підживлення |
Перець
| 4.0-6.0
| І. При вирощуванні розсади рекомендується провести 2-3 підживлення
ІІ. Через 7-8 днів після приживання розсади – у фазі бутонізації ІІІ. За появи 2-3 плодів та їх наливу |
Томати
| 5.0-7.0
| І. При вирощуванні розсади рекомендується провести 2-3 підживлення, на початку формування першої китиці
ІІ. Через 7-8 днів після висаджування розсади у ґрунт, за формування другої китиці ІІІ. За наливу плодів на центральному стеблі |
Огірки
| 4.0-6.0
| І. У фазі 2-3 справжніх листків
ІІ. У фазі бутонізації ІІІ. На початку активного росту плодів |
Капуста – білоголова, савойська, брюссельська, цвітна, броколі, кольрабі
| 5.0-7.0
| І. Через 10-15 днів після появи сходів
ІІ. На початку формування органів плодоношення (головки, квіток) та, за потреби, протягом вегетації |
Морква столова
| 4.0-7.0
| І. На початку формування коренеплодів
ІІ. За інтенсивного наростання коренеплодів |
Цибулеві (цибуля, часник)
| 4.0-7.0 | І. Через 10-15 днів після появи сходів
ІІ. У фазі активного росту та розвитку листків (пера) ІІІ. На початку активного росту та розвитку цибулини |
Інші культури
| 4.0-7.0
| За інтенсивного росту та розвитку культур, особливо на ранніх фенофазах. У разі виявлення потреби у фосфорі за результатами функціональної діагностики або за прояву візуальних ознак його дефіциту |
Передпосівна обробка насіння: зернові колосові культури – 3.0-5.0 л/т; кукурудза, соняшник, ріпак – 4-6 л/т; соя, горох, кормові боби, нут – 3-5 л/т. Рекомендується застосовувати разом із протруйниками в одному робочому розчині. Для досягнення кращого ефекту рекомендується комбінувати з добривами: Авангард® Гроу Аміно, 1 л/т, Авангард® Стимул, 0.5-1.0 л/т Авангард® NPK +M/E Старт, 0.5 л/т в одному робочому розчині.