Авангард Марганець
В наявності

Авангард Марганець

Концентроване рідке легкозасвоюване культурами добриво, яке містить марганець у хелатній формі. Застосовується для профілактики та усунення дефіциту марганцю на культурах
Пакування
2 952.50
147.63 за лiтр
Доставка
Доставка у відділення Нової Пошти
За тарифами Нової Пошти
За тарифами Нової Пошти
Доставка у відділення Укрпошти Експрес (до 6 кг)
За тарифами Укрпошти
За тарифами Укрпошти
Оплата
Післяплата у відділенні Нової Пошти або Укрпошти
Прямий банківський переказ на рахунок компанії
Про товар
Культури
Характеристики

Склад, г/л: 

водорозчинний марганець (Mn) – 40, азот (N) – 60, сірка (S0₃) – 58, амінокислоти – 72. Марганець, хелатований (комплексований) ЕДТА

Властивості добрива:

  • легкозасвоюване культурами; 
  • активує ферментативну активність; 
  • підсилює стійкість культур до стресів і хвороб; 
  • активує процеси фотосинтезу; 
  • поліпшує синтез вітаміну С, каротину, вуглеводів; 
  • підвищує врожайність культур, поліпшує їх якість і товарність.

Загальна інформація

Марганець бере участь в обміні сполук азоту, окисленні та відновленні амонійного та нітратного азоту (NH4 , NO3 ), процесах фотосинтезу та є складовою ферментів, які беруть участь у диханні, синтезі фітогормону ауксину, вітаміну С. Він є кофактором понад 35 ферментів. Марганець позитивно впливає на ріст пилкових трубок і запліднення, подовження кореневих клітин і стійкість кореневої системи культур до патогенної біоти. Добриво Авангард® Марганець застосовується для профілактики, усунення дефіциту марганцю на культурах і для отримання високої врожайності із високою якістю.

Застосування для позакореневого підживлення

КультураНорма витрати, л/гаРекомендована фаза застосування
Зернові колосові (пшениця, ячмінь, жито, овес, тритикале) 0.5-1.0І. У фазі 2-4 листків восени за 10-12 днів до настання морозів
0.5-1.5  ІІ. У фазі кущення – початок виходу в трубку
ІІІ. У кінці виходу в трубку – початок колосіння
Кукурудза0.5-1.5І. У фазі 3-4 листків. ІІ. У фазі 6-8 листків. ІІІ. За потреби, до викидання волоті
Ріпак озимий та ярий, гірчиця0.5-1.0І. У фазі осінньої розетки, 4-6 листків
0.5-1.5ІІ. У фазі весняної розетки – стеблування
ІІІ. У фазі зеленого бутона
Буряки цукрові, столові, кормові0.5-1.0І. У фазі 5-6 листків за змикання листків у рядку
0.5-1.5ІІ. У фазі 8-12 листків за змикання листків у міжряддях. За потреби, підживлення рекомендується проводити кожні 15-20 днів
Зернобобові (соя, горох, квасоля, нут, боби, сочевиця)0.5-1.5 Починаючи з фази бутонізації – до наливу нижніх бобиків. За потреби, підживлення рекомендується проводити кожні 15-20 днів
Соняшник1.0-2.0І. У фазі 2-3 пар листків. ІІ. У фазі 5-6 пар листків. ІІІ. За потреби – у фазі бутонізації («зірочки»)
Картопля0.5-1.5Починаючи з фази стеблування за висоти рослин 15-16 см до завершення цвітіння, не менше 2-4 підживлень за вегетацію
Капуста – білоголова, савойська, брюссельська, цвітна, броколі, кольрабі1.0-2.0На початку формування плодів (качана, квітки), кожні 7-10 днів, не менше 3-4 підживлень за вегетацію
Плодові культури (яблуня, груша, слива, персик, абрикос)1.0-2.0Починаючи з фази рожевого бутона, до завершення наливу плодів і після збору врожаю. Рекомендується проводити не менше 3-5 підживлень за вегетацію
Суниця садова1.5-2.0Починаючи з фази бутонізації, кожні 7-10 днів, не менше 3-5 підживлень за вегетацію
Томати, перець 1.0-2.0За наливу плодів, кожні 7-12 днів, не менше 3-4 разів за вегетацію
– практичний досвід застосування мультикоптером

Об’єм робочого розчину на польових, овочевих культурах повинен становити 200-300 л/га. 

Об’єм робочого розчину на високорослих плодових та ягідних культурах –  500-1000 л/га. Робочий розчин рекомендується готувати безпосередньо перед застосуванням. 

Агропідтримці бути!

Запитайте те, що Вас хвилює у особистого регіонального менеджера або оформіть через нього своє замовлення.
Наші агрономічні послуги — скористайтесь послугами дослідження
Ґрунт
Вода
Добрива
ЗЗР
Насіння
Рослинний матеріал
Залишкова кількість пестицидів
Продовольча сировина
Продукція бджільництва
Дізнатись більше