Склад, г/л
Азот | Фосфор | Калій | Сірка | Бор | Залізо | Марганець | Мідь | Цинк | Кобальт | Молібден |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
N | P2O2 | K2O | SO3 | В | Fe | Mn | Cu | Zn | Со | Мо |
50 | 50 | 100 | 3 | 1 | 1 | 1 | 0.5 | 1 | 0.1 | 0.1 |
До складу входять ультрамікроелементи, амінокислоти, органічні кислоти. Mn, Zn, Cu, хелатовані EДTA, Fe – ДTPA.
Переваги добрива:
- забезпечує культури необхідними елементами мінерального живлення в період вегетації;
- підвищує стійкість плодово-ягідних культур до хвороб, несприятливих погодних умов і стресів;
- збільшує на 10-15% поглинання головних елементів мінерального живлення (N, P, K) кореневою системою;
- забезпечує високу врожайність плодово-ягідних культур, їх товарність та якість.
Культура
| Норма витрати добрива | Спектр дії
| Спосіб, час обробки
|
---|---|---|---|
Плодово-ягідні | 100 мл на 10 л води
| Забезпечення необхідними елементами мінерального живлення | Замочити в робочому розчині коріння саджанців дерев, кущів або фланців суниці садової протягом 3-4 годин. Залишок розчину добрива розчинити в 10 літрах води та полити висаджені плодові дерева або кущі
|
30 мл на 5-8 л води
| Позакореневе підживлення культур в період вегетації
|
Особливості застосування
Рекомендується проводити позакореневі підживлення плодово-ягідних культур, починаючи з фази рожевого бутона, з інтервалом між підживленнями 10-14 днів. За вегетацію рекомендується провести не менше 3-5 підживлень, не чекаючи появи візуальних ознак дефіциту елементів мінерального живлення культур. Останнє підживлення плодових дерев рекомендується провести після збору плодів, не пізніше, ніж за 20 днів перед опаданням листя.